Myfone.dk - Profilbillede fra Microsoft til Myfone

Hvis du tilknytter din Microsoft-bruger med Myfone, har vi nu lavet det sådan, at dit profilbillede på Myfone.dk og i app'en automatisk vil blive synkroniseret med det billede, du har på din Microsoft-profil.

Bruger du ikke Microsoft som loginmetode, vil dit profilbillede på Myfone naturligvis forblive uændret.

Derudover er det nu også muligt at logge ind i Busylight-softwaren med dine Microsoft-loginoplysninger.


Myfone.dk - Tag kald på Jabra headsets

Det er ikke gået vores næse forbi, at mange af vores kunder har savnet muligheden for at tage kald på deres headsets knapper, når de benytter softphonen på Myfone.dk.

Derfor har vi nu sørget for, at du kan tage kald på dit headset, hvis du har et Jabra headset og benytter Myfone.dk i Google Chrome-browseren.

Alt du skal gøre er at følge en enkel opsætning på Myfone.dk, som du finder her.


2 nye funktioner til Myfone Busylight

Vi har lavet en opdatering til Myfone Busylight, der giver dig mulighed for selv selv at skifte farve på din Busylight. Her kan du vælge mellem farverne grøn, gul og rød.

Det betyder, at du kan bruge Busylight til at vise sin tilgængelighed på baggrund af andet end opkaldsstatus. F.eks. kan du lade din Busylight vise, at du ikke vil forstyrres, selvom du ikke sidder midt i et opkald.

Du kan styre det hele ved at højreklikke på dit Myfone Busylight-ikon i meddelelsesområdet i din proceslinje.

Derudover er det nu også muligt at logge ind i Busylight-softwaren med dine Microsoft-loginoplysninger.


Myfone app - Indtast nemt eksterne numre

Det er nu nemmere at omstille til et eksternt nummer eller tilføje det til et telefonmøde i Myfone app'en. 

Du kan nu indtaste nummeret direkte i søgefeltet i Myfone app'en - ligesom du sikkert kender det fra f.eks. MobilePay. Du kan naturligvis også stadig søge efter dine kontakter i søgefeltet.

Favoritter i Myfone app'en

Vi har nu integreret Favoritter i Myfone app'en. Ligesom på Myfone.dk, kan du sortere dine kollegaer som favoritter, gøre dem til favoritter eller fjerne dem fra favoritter.

Favoritter bliver vist alle de steder hvor kontakter i dag vises.

Opdatering til Busylight-software

Vi har opdateret softwaren til opsætning af Kuando Busylight, så du fremover blot skal åbne Busylight-programmet for at hente nye opdateringer.

Vi anbefaler derfor at hente denne nye opdatering på Myfone.dk under Indstillinger. Så er I altid opdateret med de nyeste forbedringer.

Vis tidligere indlægVis tidligere indlæg