Myfone app - Omstil og ring op til kø

I den nye opdatering til Myfone app'en (version 4.6.0), har vi fokuseret på at give jer nogle flere opkaldsfunktioner til køer.

Omstil til kø

Det er nu muligt at omstille til en kø fra opkaldsskærmen. Du kan ligesom med kontakter vælge mellem direkte eller overvåget omstilling. 

På selve omstillingsskærmen, kan du nemt se, om der er ledige agenter på køen til at tage imod din omstilling.

Ring op til kø

Under køer har vi tilføjet "Ring op", så du nemt kan ringe op til en kø og få fat på en af dens agenter.

Myfone app - Nye widgets til hjemmeskærm

En ny version af Myfone app'en er nu ude, og i den har vi fokuseret på vores widgets til hjemmeskærmen.

Flyt widgets på hjemmeskærm

Du kan nu flytte dine widgets på hjemmeskærmen, så du selv bestemmer hvilke af dem, der skal ligge i toppen. Du flytter en widget ved at trykke på de tre streger i højre side, der hvor du redigerer din hjemmeskærm.

Ny Favoritter-widget

Vi har lavet en ny Favoritter-widget, så du ligesom under kontakter, hurtigt kan se dine favoritter.

Ny Min dag-widget

Vi har lavet en ny Min dag-widget, som er en udvidet visning af din Outlook/Exchange-kalender, så du nu kan se alle dine aftaler for dagen. 

Få adgang til 5G-netværket

Nu har du mulighed for at tilkøbe adgang til det lynhurtige 5G-netværk på alle vores mobilpakker.

5G er femte generation af mobilnetværket, hvilket bl.a. betyder, at download i fremtiden bliver langt hurtigere end vi er vant til i dag.

3 nye Jabra-headsets i vores sortiment

Vores gode headset-leverandør med danske aner, Jabra, er nu blevet endnu bedre repræsenteret i vores sortiment.

Vi har tilføjet modellerne Evolve2 65, Evolve 75 og Evolve2 85 som alle tre har en forbedret støjreduktion i højtalerne. Et behov, som flere og flere af vores kunder har, da der fortsat bliver holdt mange virtuelle møder.

Tjek specifikationerne for det enkelte headset her: Jabra Evolve2 65, Jabra Evolve 75 og Jabra Evolve2 85.


Lad Google My Business styre telefonernes åbningstid

Hvad sker der, hvis kunder Googler jeres firma? For langt de flestes vedkommende vil Google vise en kort beskrivelse af firmaet, adressen og åbningstider.

Hos Flexfone har vi lavet en integration til Google My Business, så I kan lade jeres åbningstider i Google My Business styre jeres telefonåbningstider. Dermed kan I altså nøjes med kun at opdatere jeres åbningstider ét sted.

I kan naturligvis også fortsat sætte jeres telefonåbningstider op manuelt. Valget er jeres. Se hvordan du opsætter integrationen her.


Nye bordtelefoner fra Yealink

Hos Flexfone forhandler vi udelukkende bordtelefoner fra Yealink, da de både på pris, funktionalitet og design er utroligt konkurrencedygtige.

De sidste 7 år har vi leveret langt over 10.000 Yealink T4-serie modeller til vores kunder, men fremover bliver det den nye og forbedrede T5-serie, som tager over. 

Udover at der er kommet endnu flere hestekræfter bag det flotte ydre, så kan T53W, T54W og T57W tilsluttes Wi-Fi og har indbygget Bluetooth, som gør det muligt at koble headsets direkte til telefonen.

Læs mere om hvordan bordtelefonen er synkroniseret med resten af jeres Flexfone-løsning her.


Myfone.dk - Skift dine kollegaers Myfone-profiler

På Myfone.dk har vi netop tilføjet en funktion, der kan give medarbejdere adgang til at skifte sine kollegaers Myfone-profiler.

Det kan f.eks. være smart, hvis en kollega er taget på sommerferie og ikke har fået skiftet sin Myfone-profil fra På arbejde til Fri. Der kan en medarbejder skifte profilen for kollegaen, så f.eks. kunder ikke ringer forgæves.

Har man rettighed til at skifte sin kollegaers profiler, kan dette både gøres ved manuelt at skifte profilen eller ved at aktivere/deaktivere automatisk profilskifte.


Myfone.dk - Profilbillede fra Microsoft til Myfone

Hvis du tilknytter din Microsoft-bruger med Myfone, har vi nu lavet det sådan, at dit profilbillede på Myfone.dk og i app'en automatisk vil blive synkroniseret med det billede, du har på din Microsoft-profil.

Bruger du ikke Microsoft som loginmetode, vil dit profilbillede på Myfone naturligvis forblive uændret.

Derudover er det nu også muligt at logge ind i Busylight-softwaren med dine Microsoft-loginoplysninger.


Vis tidligere indlægVis tidligere indlæg