Udringningsnummer ved Automatisk ring mig op

Med vores funktion Automatisk ring mig op slipper jeres kunder for at hænge i en kø, men kan i stedet vælge at blive ringet op, når det er deres tur. Den funktion har vi nu optimeret. 

Optimeringen består i, at når der automatisk ringes tilbage til en kunde, vil kunden altid få vist det nummer, som de oprindeligt ringede ind på.

På den måde er der en større chance for at kunden genkender nummeret, der ringer til dem og dermed besvarer opkaldet.

Prioriter virksomhedens telefonkøer


Nu kommer vi med en ny smart funktion, der gør det muligt at prioritere virksomhedens forskellige telefonkøer. Dermed kan man bestemme, hvilken kø medarbejderne først skal modtage kald fra.

Et kort eksempel

Som medarbejder er du tilmeldt en supportkø, som har 1. prioritet og en salgskø som har 2. prioritet.

I dette tilfælde vil du altid først få kald fra supportkøen, som har 1. prioritet. Når der ikke er flere kald på supportkøen, vil du dernæst modtage kald fra salgskøen, som har 2. prioritet. Bliver køen med 1. prioritet aldrig tømt, vil du således aldrig få kald fra køen med 2. prioritet.

Se hvordan man prioriterer virksomhedens køer her.

Det betyder den blå status i Myfone

Har du set den blå telefonistatus i Myfone ud for en af dine kolleger? Den betyder, at en medarbejder ikke er tilgængelig på Myfone.dk.

Statussen vil kun blive vist ved de medarbejdere, der udelukkende benytter Myfone.dk, hvis de enten ikke er logget ind, har lukket deres browser eller ikke har aktiveret Ring med Myfone under Indstillinger på Myfone.dk.

Nedenfor kan du se en oversigt over de statusser, som du kan møde i Myfone.

Nye store datapakker til mobilt bredbånd

Nu lancerer vi to nye store datapakker til mobilt bredbånd. Der er tale om en pakke på 250 GB til 300 kr. pr. måned og 1000 GB til 400 kr. pr. måned.

Med disse pakker kan vi nu også tilbyde mobilt bredbånd til kunder, der har et højt dataforbrug - stadig til en konkurrencedygtig pris.

Hvis du allerede er Flexfone-kunde kan datapakkerne tilvælges i dit kundelogin.

Få kundernes accept til optagelse af samtale

Hos Flexfone gør vi det nu nemmere for vores kunder at imødekomme Datatilsynets anbefalinger til afgivelse af samtykke ved optagelse af telefonsamtaler. Med modulet "Optag samtale" i jeres kaldsflow kan der med tastetryk angives om man accepterer optagelse eller ej.

Denne funktion er endnu en tilføjelse til den brede vifte af funktioner du kan bruge med din Flexfone løsning. Se alle funktioner her

Abonner på din Teams-status

Nu lancerer vi en meget efterspurgt funktion, som giver dig mulighed for at abonnere på din Teams-status.

Det betyder, at du kan lade Teams sætte dig som optaget på alle dine telefoner hos Flexfone når din status i Teams er en af de tre følgende:
In a call, In a meeting og Presenting. Du kan se, hvad der aktiverer disse statusser her.

Når du er optaget på alle dine telefoner, vil kald hertil fortsat følge dine ringeprofiler – præcis som du er vant til i dag.

Alle Flexfone-brugere kan benytte funktionen – også selvom man ikke har Flexfones Teams-telefoni integreret.

Funktionen er i beta. Hvorfor?

Flexfones abonnering på Teams-status er gennemtestet, men vi oplever, at Microsoft ikke er færdige med at arbejde på og forbedre deres egen statusvisning i Teams.

Da vores funktion ikke er mere retvisende end det grundlag, vi får fra Microsoft, har vi angivet vores funktion som en beta-version, for at indikere, at den kan opføre sig anderledes end forventet.

Hvis du ønsker at læse mere om at abonnere på din Teams-status, så besøg vores FAQ.

Myfone app - Omstil og ring op til kø

I den nye opdatering til Myfone app'en (version 4.6.0), har vi fokuseret på at give jer nogle flere opkaldsfunktioner til køer.

Omstil til kø

Det er nu muligt at omstille til en kø fra opkaldsskærmen. Du kan ligesom med kontakter vælge mellem direkte eller overvåget omstilling. 

På selve omstillingsskærmen, kan du nemt se, om der er ledige agenter på køen til at tage imod din omstilling.

Ring op til kø

Under køer har vi tilføjet "Ring op", så du nemt kan ringe op til en kø og få fat på en af dens agenter.

Myfone app - Nye widgets til hjemmeskærm

En ny version af Myfone app'en er nu ude, og i den har vi fokuseret på vores widgets til hjemmeskærmen.

Flyt widgets på hjemmeskærm

Du kan nu flytte dine widgets på hjemmeskærmen, så du selv bestemmer hvilke af dem, der skal ligge i toppen. Du flytter en widget ved at trykke på de tre streger i højre side, der hvor du redigerer din hjemmeskærm.

Ny Favoritter-widget

Vi har lavet en ny Favoritter-widget, så du ligesom under kontakter, hurtigt kan se dine favoritter.

Ny Min dag-widget

Vi har lavet en ny Min dag-widget, som er en udvidet visning af din Outlook/Exchange-kalender, så du nu kan se alle dine aftaler for dagen. 

Vis tidligere indlægVis tidligere indlæg