Tre forbedringer i Myfone

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores løsning endnu bedre. I den forbindelse vil vi gerne præsentere dig for tre små forbedringer i Myfone:

1. Undgå at lukke browser ved aktivt opkald

Hvis du ved et uheld kommer til at lukke vinduet eller fanen i din browser midt i et opkald i Myfone, vil der komme en boks op, hvor du bliver spurgt, om du vil forlade siden - uanset om du bruger Chrome eller Firefox. På den måde får du chancen for at fortsætte opkaldet, hvis det ikke var meningen, at det skulle afbrydes.


2. Noter på kontakter under 'Fælles kontaktbog' er nu søgbare

Indtil for nylig har det ikke været muligt at søge kontakter fra 'Fælles kontaktbog' frem på baggrund af de noter, der måtte være på kontakten. Det er det nu. Det vil sige, at kontakter fra 'Fælles kontaktbog' vil dukke op, hvis søgeordet matcher med noter. Det gælder uanset, om du søger i multisøgefeltet/opkaldsboksen eller i søgefeltet over kontaktlisten.


3. Søgefunktionen understøtter nu mellemrum i telefonnumre

Den sidste af de tre små forbedringer i denne omgang er, at søgefunktionen nu understøtter mellemrum i telefonnumre. Det betyder, at det er underordnet, om du taster eller kopierer og indsætter et telefonnummer med eller uden mellemrum mellem cifrene. Også her gælder det, uanset om du bruger multisøgefeltet/opkaldsboksen eller søgefeltet over kontaktlisten.