Vi har gjort multisøgefeltet endnu bedre

Vi har givet multisøgefeltet/dialeren (i øverste højre hjørne) på Myfone.dk et lille løft i form af tre optimeringer.

Cursoren er aktiv i multisøgefelt/dialer

Når man som bruger logger på Myfone.dk, er cursoren nu automatisk aktiv i multisøgefeltet med det samme. Tidligere har man selv skullet klikke i feltet for at kunne skrive i det. Optimeringen betyder, at man nu straks kan taste, copy/paste telefonnumre ind og starte et opkald uden først at skulle aktivere feltet


Klik på brugerens navn i søgeresultatet

Den anden af de tre optimeringer betyder, at det nu er muligt at klikke på medarbejderen i søgeresultatet fra multisøgefeltet og derved få medarbejderens informationer frem. Tidligere kunne man udelukkende ringe op til den medarbejder, man søgte frem i multifeltet, mens man med den nye opdatering altså får mulighed for at se eksempelvis kontaktoplysninger, medarbejdernoter og kalender.


Minimér klik med musen ved brug af genvejstaster

Man kan med fordel benytte sig af genvejstasterne på Myfone.dk, hvis man ønsker at minimere antallet af klik med musen. Vil du aktivere multisøgefeltet, bruger du SPACE, og som noget nyt kan du nu bruge ESC til at rydde din søgning. Med SPACE + ESC er du således nemt og hurtigt klar til at lave en ny søgning.